Απάντηση Παν. Λαφαζάνη στις επικρίσεις του ΠΑΣΟΚ

«Δεν δέχομαι την έκφραση "στοχοποιώ''. Είναι μια απαράδεκτη έκφραση, νεοεισαγόμενη στην πολιτική ζωή και στοχεύει στον παροπλισμό της δημοκρατίας και στην κατάργηση της κριτικής. Δηλαδή, αν εγώ κάνω μια σκληρή κριτική ή υποστώ μια αυστηρή κριτική πολιτικού χαρακτήρα για τις πράξεις ή τις παραλείψεις μου, είμαι στοχοποιημένος; Θα φτάσουμε σε....
τραγελαφικές καταστάσεις. Οδηγούν ευθέως σε έναν πολύ στυγερό και απάνθρωπο ολοκληρωτισμό», απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε επικρίσεις από το ΠΑΣΟΚ για επιθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».

Ο Παν. Λαφαζάνης αντέκρουσε τις καταγγελίες ότι οι προπηλακισμοί υποκινούνται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «Αυτό είναι ένα πελώριο ψέμα. Μου θυμίζει την αναβίωση όλης της μετεμφυλιακής μυθολογίας που διαβάζουμε τώρα και καταλαβαίνουμε την τραγωδία στην οποία οδήγησε τη χώρα. Θέλουν να ανακαλύψουν αποδιοπομπαίους τράγους για τις επιπτώσεις των πολιτικών τους και βρίσκουν το ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα την Αριστερά για να τους ενοχοποιήσουν και να βρουν έναν τρόπο για να βγουν από τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει και τον πανικό στον οποίο βρίσκονται».